Sawes Bonbon Honing-citroen Zs Blist 10 Saw000

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Op zichzelf gunstig, de combinatie van honing en citroen vermenigvuldigt hun effecten. Sawes suikervrije honing en citroensnoep is daarom een ​​onmisbare bondgenoot bij het intens verzachten van de keel en het versterken van je afweer.

Kun je een betere of heerlijkere manier bedenken om te profiteren van de geweldige antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen van honing en citroen?

Samenstelling

Honing en citroen snoep ingrediënten:

sorbitol; verdikkingsmiddel: Arabische gom; zuurteregelaars: melkzuur, natriumlactaat, citruszuur; Vitamine C; natuurlijk honingaroma; natuurlijk citroenaroma met andere natuurlijke aroma's; karamel.

Bevat 210 mg vitamine C per 100 g.

Contra indicatie

Te veel eten kan een laxerend effect hebben

Gegevens
CNK2489490
FabrikantenBomedys
MerkenSawes
Breedte53 mm
Lengte117 mm
Diepte10 mm