Vita Citral Tr+ Gel Herstel. Kalmerend 100ml 40308

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving
Zorg dragen voor uw handen, dit is het engagement van Vita Citral, een efficient gamma dat hen een optimale bescherming en een opmerkelijk comfort biedt.
Geef uw handen de aandacht die ze verdienen: De Laboratoires ASEPTA hebben 4 innoverende formules gecreëerd voor een dagelijkse en grondige verzorging van uw handen! VITA CITRAL® biedt een antwoord aan beschadigde, droge, zeer droge en kwetsbare handen.

– Anti-Irriterend en kalmerend– Hydraterend– Herstellend en regenererend

Niet-vette en niet plakkerige textuur, voor een snellere en efficiënte applicatie.
Gebruik

Minstens 2x per dag aanbregen, door nadruk te leggen op de beschadigde zones.

Samenstelling

Ingrediënten Vita Citral TR Gel

Imperata Cylindrica – Bijenwas – Tréhalose – Aloë Vera – Plantaardig Glycerine – Karitéboter – Druivenpitolie – Vitamine A – Citrusvruchtenextracten.
Indicatie

Voor ruwe en beschadigde handen

Aanbevolen bij veelvuldig wassen van de handen en bij manueel werken.
Gegevens
CNK3686078
FabrikantenAsepta (Akileine)
MerkenVita Citral
Breedte63 mm
Lengte141 mm
Diepte55 mm