Weleda Calendula Baby Shampoo & Douchecreme 200ml

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze natuurlijke babyshampoo is fijn om te gebruiken als je je baby in bad doet. De shampoo is direct een douche crème die je kunt gebruiken voor het tere babyhuidje. Deze babyshampoo bevat extract van Calendula voor een verzachtende en herstellende werking. Daarnaast bevat de shampoo zoete amandelolie, dit beschermt je baby tegen uitdrogen. De shampoo is extra mild en prikt niet in de ogen van je baby.Heeft je baby al last van veel klitten in het haar? Dan vergemakkelijkt Calendula Babyshampoo het kammen van het babyhaar.

Gebruik

Aanbrengen en licht laten schuimen, goed uitspoelen. Calendula Babyshampoo & Douchecrème is geschikt voor dagelijks gebruik.

Details
CNK3455888
FabrikantenWeleda
MerkenWeleda
Breedte83 mm
Lengte190 mm
Diepte50 mm