Active Iron Kind & Strong Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Active Iron bevat een geavanceerde eiwitformule die mild is voor de maag en goed wordt geabsorbeerd.
IJzer ondersteunt de aanmaak van rode bloedlichaampjes, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem, bevordert de energiestofwisseling en draagt bij tot een normaal zuurstoftransport in het lichaam.
IJzer is daarnaast goed voor het geheugen en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van cognitieve functies van kinderen.

  • Positieve invloed op het immuunsysteem
  • Goed voor het geheugen en de concentratie
  • Bevordert de energiestofwisseling

Het is klinisch bewezen dat de geavanceerde, niet-constiperende ijzersupplementen van Active Iron 2x sterker geabsorbeerd worden dan standaard ijzersulfaat. De gemakkelijk in te slikken ijzercapsules zijn door wetenschappers ontwikkeld en worden zelfs op een nuchtere maag goed verdragen.

Gebruik

1 capsule per dag, met water of vruchtensap innemen. Kan op de nuchtere maag ingenomen worden.

Samenstelling

Ingrediënten: Wei (Melk-proteïne), omhulling van capsule (hypromellose), ijzersulfaat (38mg), zuurteregelaars, vitamine C (ascorbinezuur), kleurstoffen in de capsules (titaniumdioxide, geel ijzeroxide, zwart ijzeroxide).

Indicatie

Immuniteit - Energie - Geheugen

Gegevens
CNK3926821
FabrikantenAmophar
MerkenActive Iron
Breedte92 mm
Lengte14 mm
Diepte30 mm