D-fusion Calcium Forte 500/2000 Kauwtabl 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

D-Fusion® Calcium 500/1000 en D-Fusion® Calcium Forte 500/2000 worden gebruikt voor het behoud van sterke botten en tanden bij een verhoogde behoefte aan calcium en vitamine D.

Dit kan zich voordoen in de volgende situaties:

a) Voor vrouwen is vanaf het begin van de menopauze bijna altijd een supplement met calcium en vitamine D nodig om een sterk beendergestel te behouden.

b) Bij oudere mannen en vrouwen vermindert gebrek aan zonlicht de voorraad vitamine D, vooral als ze zelden buiten komen.

c) De behoefte aan calcium neemt ook toe: tijdens perioden van snelle groei van het skelet, zoals bij adolescenten, of vooral wanneer calciumrijk voedsel (bv. melk en kaas) weinig wordt geconsumeerd en tijdens de zwangerschap.

Gebruik

1 kauwtablet per dag.

D-Fusion® Calcium / Calcium forte kan op elk moment van de dag worden ingenomen, bij voorkeur bij een maaltijd.

Bij ouderen en vrouwen na de menopauze is het raadzaam D-Fusion® Calcium / Calcium Forte over een langere periode in te nemen, in overleg met de arts.

Samenstelling

Samenstelling: Vitamine D 2000 IU, calcium 500 mg.

Indicatie

Sterke botten

Gegevens
CNK4515904
FabrikantenAxone Pharma
MerkenD-fusion