Folique Activ Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement die bijdraagt tot de vermindering van vermoeidheid, de immuniteit en tevens geschikt is tijdens de zwangerschap.

Foliumzuur-actief" is rijk aan vitamine B9 in een gemethyleerde en actieve vorm, d.w.z. dat er geen omzettingsstap in het lichaam nodig is om van de voordelen te kunnen profiteren.

Traditionele supplementen bevatten vitamine B9 in de vorm van foliumzuur. Het lichaam moet deze vervolgens met behulp van 2 enzymen (DHFR en MTHFR) omzetten in zijn actieve vorm. Helaas hebben sommige mensen een tekort aan deze enzymen (of zijn ze zelfs volledig inactief) en hopen ze foliumzuur op, dat inactief blijft en problemen van hepatotoxiciteit kan veroorzaken.

Gebruik

1 capsule per dag in te nemen met water.

Samenstelling

Acaciavezels* (vulstof), HPMC (vegetarische capsule), 5-MTHF glucosamine (actieve vitamine B9) *Organische oorsprong.

Contra indicatie

Niet aanbevolen onder de 18 jaar.

Details
CNK4333845
FabrikantenNatura Medicatrix
MerkenNATURA MEDICATRIX