Humer Faryngitis Rood Fruit Past 20

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HUMER PHARYNGITIS is een medisch hulmiddel dat Ectoin® bevat, een natuurlijke celbeschermende molecule met ontstekingsremmende en membraanstabiliserende eigenschappen. HUMER FARYNGITIS vormt een beschermend schild op slijmvliezen in de mond en de keel. HUMER FARYNGITIS vermindert de ontsteking van het slijmvlies in de mond en de keel en helpt zo keelpijn, pijn bij het slikken en heesheid te verzachten.

Gebruik

Voor kinderen ouder dan 6 jaar en volwassen: 1– 2 zuigtabletten langzaam laten smelten in de mond, elke drie uur of zo vaak als nodig.

Samenstelling

Maltitol, Arabische gom, Water, Sorbitol, Ectoin®, Citroenzuur, Wilde bessensmaak, Plantaardige olie en Bijwasagens, Extract van druivenschil, Acesulfaam K, Menthol.

Indicatie

HUMER Faryngitis zuigtabletten zijn aanbevolen voor de behandeling en preventie van symptomen van gewone verkoudheid (acute keelpijn, faryngitis en keelontsteking), droge mond en keel, en heesheid door overmatig stemgebruik.

Gegevens
CNK3428729
FabrikantenUrgo
Merkenhumer
Breedte83 mm
Lengte117 mm
Diepte20 mm