Omegabiane Omega 3-6-9 Caps 100

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De ideale aanvulling van Omega 3, 6 en 9.
De mengeling lodde-bernagie geeft een olie met een evenwichtig gehalte aan onverzadigde vetzuren van de omega 3, 6 en 9-families.
Rozemarijn is afkomstig uit de mediterrane streken en is rijk aan fenolcomponenten als rosmarinezuur en cafeinezuur en aan diterpenen als carnosol en rosmanol.
Rozemarijnextracten bevatten eveneens flavonoiden, met antioxiderende eigenschappen.
Twee van deze flavonoiden, apigenine en luteoline, beschermen de vetzuren in de lodde-bernagieolie tegen oxidatie.

Gebruik

1 a 2 capsules per dag.
Duur van de kuur: 50 dagen.

Samenstelling

Loddeolie - bron van omega 3 (EPA en DHA) en oliezuur (Omega 9), capsule (visgelatine, geleermiddel: glycerol), bernagieolie - bron van omega 6 (GLA: gammalinoleenzuur), natuurlijk extract van rozemarijn - beschermt de olie tegen oxidatie, vitamine E - beschermt de olie tegen oxidatie.

Details
CNK4154860
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje