Silistica Pl. Org. Silicium 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze HOLISTICA®-innovatie combineert, in geconcentreerde vorm, een synergie van 2 voedingsstoffen van natuurlijke oorsprong: organisch silicium uit bamboe dat traditioneel wordt gebruikt om het gewrichtscomfort te behouden, en zeecollageen, een essentieel onderdeel van de huid, pezen en kraakbeen.

Marine collageen is zeer goed opneembaar door het lichaam.

Gebruik

GOED SCHUDDEN VOOR ELK GEBRUIK. Verdun 1 dosis van 10 ml of 15 ml met behulp van de maatdop in ongeveer 10 keer het volume water bij kamertemperatuur. Roer met een lepel.

Een dosis van 10 ml per dag voor volwassenen onder de 50, of een dosis van 15 ml voor senioren, geeft de benodigde hoeveelheden bamboe voor de verwachte effecten, aangevuld met zeecollageen. Drink bij voorkeur aan het begin van een maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënten: Bamboe glycerine maceraat (plantaardige glycerine, bamboe stengel exsudaat (Bambusa Arundinacea)), agavesiroop, marine collageen hydrolysaat (vis), zuurteregelaar: citroenzuur van natuurlijke oorsprong, stabilisator: guargom. Zonder synthetisch conserveermiddel of synthetisch silicium. Aangename neutrale smaak, geen toegevoegde geur.

Elke dosis van 15 ml Silistica-concentraat levert 500 mg plantaardig silica, inclusief 150 mg bamboe-siliciumsporenelement en 500 mg zeecollageen.

Indicatie

Draagt bij aan het gewrichtscomfort, huid, pezen en kraakbeen.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij zwangerschap.

Details
CNK4176632
FabrikantenBioholistic Diffusion
MerkenBioholistic Diffusion