Verdavite Chlorella Pyrenoidosa Pot Pdr 350g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Verdavite Chlorella is een groene micro-alg en bevat meer dan 40 verschillende vitaminen, mineralen en aminozuren. Algen zijn een uitstekende vervanging van dierlijke producten. Verdavite chlorella van Springfield wordt in Nederland in een steriele omgeving gekweekt en is dus 100% zuiver (vrij van enige vervuiling).

Chlorella ondersteunt het immuunsysteem en geeft meer energie [1].Chlorella wordt gebruikt als bron van vitamine A, B en K, mineralen – zoals ijzer, zink en jodium – en essentiële vetzuren en eiwitten.

Supplementen met chlorella worden veelal tijdens het vasten of laagcalorische diëten gebruikt. Ook voor vegetariërs kan chlorella een goede aanvulling zijn.

[1] Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Gebruik

2 tot 3 x per dag ½ tot 1 theelepel (±750-1500 mg) mengen met water of een andere vloeistof, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënten per 1 theelepel poeder


1500 mg chlorella (Chlorella pyrenoidosa)

Indicatie

Immuniteit en energie.

Contra indicatie

Chlorella bevat onder andere vitamine K1. Voorzichtig met gelijktijdige inname van acenocoumarol (warfarine).

Gegevens
CNK4457222
FabrikantenSpringfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra