Vivaiodays Douchegel&shampoo Saponaria 150ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

geinspireerd door het oude Engeland

Onze ultramilde en multi-inzetbare biologische babywash & shampoo reinigt de huid effectief en behoedzaam en verzorgt het haar.
De unieke combinatie van glucosiden en saponinenrijk biologisch zeepkruidextract, werd van oudsher in het oude Engeland gebruikt om te baden. Het zorgt voor een tevreden, tranenvrij en zuiver bad, terwijl lichte ongemakken als huiduitslag en jeuk worden gekalmeerd.

Bevat: biologisch malva-extract (kaasjeskruid) en biologisch kamille-bloemenwater om te kalmeren en te verzachten.

Giet een kleine hoeveelheid wash/shampoo
in de handpalm en breng aan op de vochtige hoofdhuid, het haar en het lichaam van het kind. Zachtjes opschuimen. Even laten inwerken en dan met water afspoelen.

99.79% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 14.35% ingrediënten uit de biologische landbouw.
21.04% biologische inhoud, exclusief water en mineralen.

Oftalmologisch getest & dermatologisch getest op de gevoelige huid.

PH < 5.5

Details
CNK3760824
FabrikantenGreendock
MerkenVivaiodays