Altisa C 1000 Buffered Acerola Kauwtabletten 100

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De vitamine C in onze kauwtabletten is een verESTERde (ontzuurde/gebufferde), tandvriendelijke en een beter opneembare vorm van vitamine C verkregen door een veresteringsprocédé met het nodige mineraal (natrium ascorbaat). Daarnaast bevatten deze kauwtabletten de uiterst aanbevolen vitamine C-ondersteunende stoffen acerola, rozenbottel, rutine en bioflavonoïden, in een basis van zwarte peper extract (voor een maximale absorptie van de vitamine C) en blauwe aalbes.

Gebruik

Voor volwassenen: 1 kauwtablet.

Samenstelling
Samenstelling per 1 kauwtablet:

%: percentage van de Referentie Inname (RI)

Ingrediënten: Dextrose (d-glucose); natrium ascorbaat; ascorbinezuur; sucrose (saccharose); aroma kersensmaak; geleermiddel: stearinezuur; acerola (Malpighia punicifolia L.); rutine; citrus bioflavonoid complex; Rosa canina L.; Vaccinium myrtillus L.; zoetstof: sucralose; Piper nigrum L. (Bioperine®).

Indicatie

Immuniteit / Weerstand - Antioxidant - Energie

Contra indicatie

Raadpleeg uw arts bij een verstoorde ijzerstofwisseling en tijdens de zwangerschapsperiode. Een hoge vitamine C-inname (>1000mg/dag) kan bij sommigen milde gastrointestinale ongemakken veroorzaken. Bij wie aanleg heeft tot vorming van nierstenen kan een hoge vitamine C-inname eveneens aanleiding geven tot een verhoogde oxaalzuursecretie: in die gevalllen is voorzichtigheid aangeraden en is het aanbevolen voor nierpatiënten niet meer dan 200mg vitamine C per dag in te nemen gelet op onder andere het risico op hyperoxalemie.

Gegevens
CNK4279766
FabrikantenDieximport
MerkenAltisa