Marcus Rohrer Spirulina Comp 3x180 Bio

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Regelmatige consumptie van Marcus Rohrer Spirulina®:

  • Geeft meer energie, verbetert vitaliteit en weerstand, helpt bij vermoeidheid en ondersteunt bij afvallen
  • Een natuurlijke voedingsbron van o.a. vitaminen (A, K, B12), mineralen (ijzer, mangaan) en aminozuren
  • 100% natuurlijk, hoge kwaliteit spirulina
  • Geschikt voor alle leeftijden, voor de hele familie
  • Glutenvrij en lactosevrij
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten, halal en koosjer
Gebruik

We adviseren een dagdosering van 6 tot 10 tabletten per dag. Echter, sommige mensen hebben behoefte aan 3 tot 6 tabletten per dag, terwijl anderen behoefte hebben aan 10 tabletten. Over het algemeen geldt dat wanneer iemand veel sport of onder grote druk werkt, een hogere dosis Spirulina ter aanvulling op de voeding nodig is. Andere voorbeelden waarbij het aan te bevelen is de dosis te verhogen is tijdens herstel na ziekte of operatie. Wij kennen gebruikers die bijvoorbeeld veel sporten en zo'n 20 tabletten slikken. U kunt de dosering langzaam verhogen, hiermee wordt het herstel bevorderd en versneld. NB: Je kunt niet snel teveel innemen, maar houdt je aan de aanwijzingen op de verpakking.

Details
CNK3889201
FabrikantenFytofarma
MerkenMarcusrohrer
Breedte104 mm
Lengte108 mm
Diepte58 mm