Paardenkastanje Bio Amp 20 Fitoform

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Behoefte aan het verbeteren van uw bloedsomloop en kanaalstoornissen in de bloedsomloop? Wil je lichtere en mooiere benen? Om te vechten tegen premenstrueel syndroom en cellulitis?

De voordelen van paardenkastanje, versterkt door toverhazelaar, rode wijnstok en maritieme dennen, zorgen voor een optimale efficiëntie.

Dankzij onze knowhow gebeurt de extractie van paardenkastanjes met water, waardoor de activa behouden blijven.

Dit voedingssupplement is een natuurlijke oplossing die het resultaat is van de biologische landbouw en die het mogelijk maakt om de bloedsomloop in de haarvaten te verbeteren en de stasis, dat wil zeggen de ophoping en de abnormale stagnatie van bloed in een orgaan, te voorkomen.

Gebruik

1 ampul per dag te verdunnen in een glas water tijdens de maaltijd, gedurende 30 dagen.

Drink 1,5 liter water per dag. Hernieuwbaar indien nodig.

Samenstelling

Ingrediënten: Gezuiverd water, waterig extract van toverhazelaarbladeren ** (Hamamelis virginiana) 2000 mg, waterig extract van rode wijnstokbladeren ** (Vitis vinifera) 1695 mg, zwarte bessensap ** (Ribes nigrum), waterig extract Maritieme pijnboomschors * * (Pinus pinaster) 644 mg, geconcentreerd citroensap ** (Citrus limon), droog extract van paardenkastanjezaad ** (Aesculus hippocastanum) 178 mg avond 535 mg droog plantenequivalent.

* Ingrediënten uit de biologische landbouw.

Indicatie

Bloedsomloop - Cardiovasculair

Details
CNK4412755
FabrikantenBioholistic Diffusion
MerkenFitoform