Equazen Mumomega Omega 3/6 Caps 30

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Goede voeding is altijd belangrijk gedurende het hele leven, maar wist je dat voeding de meest invloedrijke niet-genetische factor is bij de ontwikkeling van de hersenen? Of u nu zwanger wilt worden, zwanger bent of borstvoeding geeft, medische en voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat voeding in deze tijden nog belangrijker wordt, omdat het gevolgen heeft voor zowel u als uw baby.

Tijdens de zwangerschap moet je nog bewuster omgaan met de hoeveelheid essentiële vetzuren (EFA's) in je voeding. Uw lichaam zal prioriteit gaan geven aan de ontwikkeling van de hersenen van uw baby en daarom de vetzuren van u afleiden en aan uw baby afleveren. EFA's zijn essentieel voor een goede gezondheid, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u altijd genoeg krijgt. De beste bron van Omega-3 EFA's is vis, daarom moet u voldoende vis consumeren om de voordelen te ontvangen die EFA's uw lichaam bieden.

Mumomega biedt aanvullende aanvulling van essentiële vetzuren om zowel u als uw baby ten goede te komen.

Gebruik

Geschikt voor vrouwen voor, tijdens en na de zwangerschap

Dosering: Eén capsule per dag ingenomen met voedsel.

Samenstelling

Elke capsule bevat:

Visolie 600 mg waarvan: Omega-3 - docosahexaeenzuur (DHA) 300 mg, Omega-3 - eicosapentaeenzuur (EPA) 42 mg, Teunisbloemolie 150 mg, Omega-6 - gamma-linoleenzuur (GLA) 15 mg.

Gegevens
CNK4418869
FabrikantenNutrifarma, Springfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra