Alvityl Immuniteit Comp 28

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een seizoenswisseling, een periode van stress of zelfs tijdelijke vermoeidheid kunnen uw immuunsysteem aantasten. Vitaminen en oligo-elementen zijn nodig om deze moeilijke periodes te doorstaan. Alvityl Immunity heeft voor u grapefruitzaadextract, zink, vitamine C en vitamine D geselecteerd, waarvan bekend is dat ze uw immuunsysteem ondersteunen.

Alvityl® IMMUNITY is een uniek complex dat 4 actieve bestanddelen combineert:

Grapefruitzaadextract is een van de ingrediënten met de hoogste concentratie bioflavonoïden. Alvityl heeft dit extract van pompelmoespitten geselecteerd vanwege de concentratie van 25mg bioflavonoïden per tablet.

Zink is een spoorelement dat deelneemt aan vele functies in ons lichaam, waaronder het bijdragen aan de normale werking van het immuunsysteem en het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress.

Vitamine C draagt bij tot de absorptie van ijzer en vermindert de vermoeidheid.

Vitamine D is essentieel op alle leeftijden en draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.

Gebruik

Adolescenten vanaf 12 jaar, volwassenen: 1 tablet per dag in te nemen met een groot glas water, bij voorkeur 's morgens. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Neem voor 28 dagen, verlengbaar. Te nemen in alle seizoenen. Niet langer dan 8 opeenvolgende weken innemen.

Samenstelling

Samenstelling: vulstof: microkristallijne cellulose; vitamine C (L-ascorbinezuur); Pompelmoespittenextract Citrus paradisi (Italie); zinkoxide; antiklontermiddel: magnesiumstearaat; glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; vitamine D (cholecalciferol).

Indicatie

Immuniteit/Weerstand

Contra indicatie

Niet innemen als u onder medische behandeling bent om een wisselwerking met geneesmiddelen te voorkomen.

Gegevens
CNK4385886
FabrikantenUrgo
MerkenAlvityl