Omega 3+7 Balance Caps 90 Natural Energy Labophar

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

OMEGA 3+7 BALANCE is een unieke vetzuur-combinatie bestaande uit zuivere visolie met vetzuren in triglyceride vorm, versterkt met duindoornolie en Vitamine E. De specifieke ingrediënten van deze combinatie zijn uiterst geschikt voor de ondersteuning van de innerlijke en uiterlijke gezondheid. Dit voedingssupplement bevat een ideale dagdosis van Omega 3 vetzuren als EPA en DHA, de twee belangrijkste omega 3-vetzuren in een ideale verhouding. Deze worden gecombineerd met palmitoleïnezuur, het waardevolle omega 7-vetzuur afkomstig uit duindoornolie (Hippophaë rhamnoides). Een voldoende aanwezigheid van EPA en DHA in het lichaam is mede belangrijk voor een goede werking van het hart(1) evenals het optimaal functioneren van onze hersenen(3). De zuiverheid en stabiliteit van Omega 3+7 Balance worden gegarandeerd door te kiezen voor visolie en duindoornolie van hoge kwaliteit. De Omega 3 vetzuren zijn afkomstig van een combinatie van vette vissoorten waaronder Ansjovis, Makreel en Sardines. Deze worden regelmatig getest zodat we de zuiverheid en veiligheid te allen tijde kunnen garanderen. De omega 7 vetzuren zijn afkomstig uit Duindoornolie die wordt bekomen door de koude persing van de vrucht, de duindoornbes.

Per dagdosis bevat OMEGA 3+7 BALANCE 1800 mg visolie, een ideale dosis voor het lichaam, verrijkt met 600 mg duindoornolie (Hippophaë rhamnoides). Vitamine E zorgt voor een extra bescherming tegen oxidatieve stress(4).

(1) Een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA draagt bij tot de normale werking van het hart

(2) Een dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij tot het normaal gezichtsvermogen

(3) Een dagelijkse inname van 250 mg DHA draagt bij tot de normale hersenfunctie

(4) Vitamine E draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress

Gebruik

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden. De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Samenstelling

Ingrediënten per 2 softgels

Visolie TG 45/10 (45% EPA/10% DHA) 1500mg, Gelatine, Duindoornolie (Hippophae rhamnoides L.) 600mg, Visolie TG 10/50 (10% EPA/50% DHA) 300mg, Geleermiddel (Glycerol), Water, Vitamine E (D-alfa-tocoferol concentraat) 14mg (116,67% RI)

RI: Referentie-inname

Indicatie
  • Voor een normale hartwerking(1)
  • Voor een normale hersenfunctie(3)
  • Behoud van het gezichtsvermogen(2)
  • Bescherming tegen oxidatieve stress(4)
  • Voor een evenwichtig vetzuurprofiel met Omega 3 en 7 vetzuren
Details
CNK3245651
FabrikantenLabophar nv
MerkenNatural Energy
Breedte70 mm
Lengte105 mm
Diepte44 mm