Saforelle Baby Liniment met olie en kalk 450ml

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het Saforelle Bébé Liniment Oléo-Calcaire is aanbevolen om de gevoelige of geïrriteerde huid van de zuigeling en de baby te reinigen, te voeden en te beschermen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing

Bij elke luierwissel, voor het reinigen van het zitvlak, het smeersel aanbrengen op een doekje tot een propere huid verkregen wordt. Wordt niet afgespoeld.Het mag gebruikt worden als massage, zo vaak als nodig en in het bijzonder als uw kind last heeft van irritaties. Masseren tot het volledig in de huid is gedrongen.

De flacon goed sluiten na gebruik.

Samenstelling

Dankzij de overvette bestanddelen, met zuivere olijfolie, gekend voor haar voedende eigenschappen, reinigt en beschermt het bij de dagelijkse reiniging.

Ingrediënten: Aqua, Olea europaea vruchtenolie, Glycerylstearaat, Calciumhydroxide

Indicatie

Het Saforelle Bébé Liniment Oléo-Calcaire is uiterst geschikt voor de dagelijkse luierwissel en als lichaamsmassage na de reiniging. Het moet niet gespoeld worden.

Details
CNK3094778
FabrikantenBiocodex Benelux, Cophana, Laboratoires Iprad Sante
MerkenSaforelle
Breedte73 mm
Lengte210 mm
Diepte71 mm