Altisa l-theanine 150mg Complex Comp 90

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

L-THEANINE 150mg COMPLEX van ALTISA bevat in één capsule

150mg zuivere L-Theanine [afkomstig van een hoogwaardig extrakt van het blad van de groene theestruik (Camellia sinensis L. heeft een gunstig effect op de mentale en cognitieve gezondheid, de slaap en de concentratie) gestandaardiseerd op 40% zuivere L-Theanine]in combinatie met inositol en een kwalitatief extract van citroenmelisse (Melissa officinalis draagt bij tot een relaxatie, tot de cognitieve en mentale gezondheid, tot een normale gemoedsgesteldheid, tot de circulatiegezondheid, tot het hormonaal evenwicht en werkt als anti-oxydant).

Gebruik

Voor volwassenen: 1 - 2 vegetarische slikcapsules bij het ontbijt en/of middageten.

Om een goede nachtrust te bevorderen: 30-60 minuten voor het slapengaan één capsule innemen.

Als hulp voor studenten, of in geval van examens: neem 1 - 2 capsules samen met wat koffie (caffeine!) bij de start van de dag. Ongeveer 30 - 60 minuten na de inname worden mentale helderheid, energie en relaxatie merkbaar: L-Theanine (of zeer veel groene/zwarte thee drinken) zorgt voor de vermindering van de angstgevoelens op een natuurlijke manier, en in combinatie met caffeine wordt de cognitieve functie, het behoud van het 'focusing effect', de aandacht en nauwkeurigheid bevordert.

Louter ter informatie: in geval van zwangerschap of lactatie, bij gebruik van medicatie of eender welke medische toestand, raadpleeg uw arts vòòr het gebruik van voedingssupplementen. Niet gebruiken tegen medisch advies in. Vraag indien noodzakelijk raad aan uw voedingsdeskundige.

Gebruikswaarschuwing voor het gebruik van L-Theanine:in geval van zwangerschap of lactatie, bij leverstoornissen, bij gelijktijdig gebruik van bloeddrukverlagende (genees)middelen (L-Theanine kan bloeddrukverlagend werken) of stimulerende middelen is het gebruik van L-Theanine niet aangewezen en moet u uw arts raadplegen vòòr het gebruik. Gebruiksduur: best gebruiken gedurende 3 - 16 weken waarna een periode van stopzetting van gebruik moet ingelast worden.

Samenstelling

Camelia sinensis L.; hydroxypropylmethylcellulose (capsule); Melissa officinalis L.; inositol.

Gegevens
CNK3951712
FabrikantenDieximport
MerkenAltisa