Puressentiel Eo Tijm Thujanol Bio Ess Olie 5ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Maximum per dag 1 druppel innemen (of 0.03 ml) op een neutrale tablet van Puressentiel (of gemengd met een koffielepel honing, olijfolie of op een kwartje suikerklont). Occasioneel gebruik. Niet puur gebruiken zonder drager, noch mengen met water. Equivalent: 1 ml -> 37 druppels. Gebruiksvoorzorgen: De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Vervangt nooit een gevariëerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze. Buiten het bereik van kinderen houden. Raadpleeg voor personen onder medische behandeling en voor kinderen ouder dan 12 jaar een professionele zorgverlener. Donker, koel en droog bewaren.

Samenstelling

INGREDIËNT: ESSENTIËLE OLIE VAN Thymus vulgaris L. thujanoliferum*BIOCHEMISCHE SPECIFICITEIT: THUJANOL-4 FAMILIE: LAMIACEAE PRODUCEREND ORGAAN: BOVENGRONDSE BLOEMDELEN

*Uit de biologische landbouw

Indicatie

Essentiële Oliën EOBBG (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefineerd).

Contra indicatie

Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 12 jaar, bij zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, en bij personen die allergisch zijn voor essentiële oliën.

Details
CNK3814365
FabrikantenPuressentiel Benelux
MerkenPuressentiel