Equazen Chews Omega 3/6 Pot Caps 180

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Komt het leergierige karakter van uw kind tot bloei? In plaats van alles fysiek te onderzoeken, vragen ze zich nu af waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Tijdens deze fase van hun leven is het belangrijk om hun hersenen de "brandstof" te geven die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. En essentiële vetzuren (EFA) is daar een cruciaal onderdeel van. Het toevoegen van Equazen biedt EFA-suppletie die kan helpen de voordelen van verhoogde concentratie en verbeterde leermogelijkheden te bieden.

Op dit moment is uw kind mogelijk ook afgestudeerd aan de peutervriendelijke vloeibare formulering van Ekazen en/of geeft het nu de voorkeur aan kauwcapsules die nog steeds de noodzaak voor slikken elimineren, waardoor ze zich misschien wat volwassener voelen.

Ekazen Chews bevatten alle beproefde ingrediënten die het Equazen-assortiment biedt, alles in één smakelijke aardbeienhapjeskauw ( verkrijgbaar in heldere of rode capsules ) .

Gebruik

Equazen ® Chews: Geschikt voor gebruik bij kinderen vanaf 3 jaar

Startdosering: Neem 6 kauwsnacks per dag gedurende de eerste 3 maanden.

Onderhoudsdosering: Neem daarna 2 kauwsnacks per dag.

Samenstelling

Elke kauw bevat:

Omega-3 vetzuren (visolie) waarvan: 400 mg

  • EPA (eicosapentaeenzuur) 93 mg
  • DHA (docosahexaeenzuur) 29 mg

Omega-6 vetzuren (Teunisbloemolie, Oenothera blennies L.) waarvan:

  • GLA (gamma- linoleenzuur) 10 mg.
Gegevens
CNK4418844
FabrikantenNutrifarma, Springfield Nutra
MerkenSpringfield Nutra