Klorane Bb Alcoholvrij Geparfumeerd Water

Op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nieuwe natuurlijke formule met Calendula. Petit Brin, een heerlijk geurwater zonder alcohol dat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, hult de allerkleinsten in een heerlijk tedere sluier en laat hen kennismaken met de wondere wereld der geuren. De mix van frisse, ontspannende, fruitige geuraccenten en een hart van witte bloemen garandeert een heerlijk gevoel van ontspanning.

Gebruik

Vanaf de geboorte, zuigelingen en baby's. Lichaam, haartjes en kleertjes.

Samenstelling

WATER (AQUA). PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERIN. SODIUM BENZOATE. SODIUM CITRATE.

Indicatie

Geparfumeerd water voor baby's, zonder alcohol.

Details
CNK3630233
FabrikantenPierre Fabre
MerkenKlorane