Naif Wasgel Mild Baby 200ml

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De babyhuid heeft bij de geboorte een beschermlaag. Om deze niet te beschadigen, reinigt de Naïf Reinigende Wash Gel mild. Zo blijft de babyhuid zacht.

De zeepvrije wasgel bevat geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën en is dermatologisch getest. Daarom kan de Naïf Reinigende Wash Gel gerust gebruikt worden bij een extreem droge huid of eczeem.

Gebruik

Breng een kleine hoeveelheid aan op de babyhuid. Daarna goed afspoelen en afdrogen! Werkt zowel onder de douche als in bad en prikt niet in de ogen. Smeer je baby vervolgens in met onze verzachtende bodylotion of babyolie.

Samenstelling

Aqua,Coco-Glucoside,Sodium Coco-Sulfate,Cocamidopropyl Betaine,Glycerin, Citric

Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Herbaceum Seed

Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium

Hydroxide

Details
CNK3290566
FabrikantenCeres Pharma
MerkenNaif
Breedte78 mm
Lengte181 mm
Diepte53 mm