Oleocaps+ Bio 1 Ademhalingswegen Caps 30

Niet op voorraad

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

1 - Ademhalingswegen

Oregano+

BIO

Capsules met 100% biologische essentiële oliën waaronder oregano voor het behoud van de gezondheid van de ademhalingswegen

Een essentiële bondgenoot voor de gezondheid van de luchtwegen.

Verkoudheid, verminderde weerstand, wisseling van seizoenen, overgang van warm naar koud? Deze kwetsbare situaties en periodes kunnen de luchtwegen gevoeliger maken en verzwakken. Om hier snel tegen op te treden bieden Oléocaps+ 1, met essentiële oliën van Wilde Marjolein en Citroen, de oplossing om het lichaam te wapenen tegen deze aanvallen.

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:Inslikken met een beetje water.

1 capsule voor of tijdens de maaltijd 3 keer per dag gedurende 7 dagen.

De kleur van de capsules kan variëren. Dit is te wijten aan het natuurlijke en biologische karakter van de essentiële oliën en verandert niets aan de kwaliteit van het product.

Samenstelling

Ingrediënten:Met 100 % biologische essentiële oliën*:Oregano, Citrœn

+ 100 % biologische* plantaardige olie: Koolzaad

Details
CNK3916012
FabrikantenPranarom International
MerkenPranarom
Breedte76 mm
Lengte108 mm
Diepte35 mm