Bio-flora Caps 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Geschikt voor mensen die in contact komen met vreemde bacteriële flora of bij een slechte darmflora. Hooggedoseerde probiotica die de normale darmflora ondersteunt.

Gebruik
  • 1-3 capsules, tenzij anders geadviseerd.
  • 1 capsule per dag als onderhoudsdosering
  • 3 capsules per dag bij een antiobiotica kuur.

Let op:

Minstens 3 uur voor of na de antibiotica innemen.

Bij voorkeur tijdens/na de maaltijd in z'n geheel innemen met voldoende vocht.

Houd u aan de aanbevolen dosering.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Samenstelling

samenstelling per capsule :

Dextrose, aardappelzetmeel, hypromellose, mix (50/50) van melkzuurproducerende bacteriën* (minstens 4 miljard levende bacteriën) : Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium Animalis lactis, microkristallijne cellulose, magnesiumzouten van vetzuren, titaandioxide. * Kan sporen bevatten van koemelkeiwitten. Geschikt voor personen met lactose-intolerantie, niet bij koemelkeiwit-allergie.

Indicatie

Voor een gezonde darmflora

Contra indicatie

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Voor het behoud van een goede gezondheid is een gezonde levensstijl en een gevarieerde, evenwichtige voeding van belang.

Gegevens
CNK1563261
FabrikantenPharma Nord
MerkenPharma Nord
Breedte45 mm
Lengte140 mm
Diepte83 mm