Ergybase Gel 60 T0

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ERGYBASE is een complex van minerale ontzurende zouten (magnesium, calcium, kalium), vitaminen B en zink die bijdragen tot een normal zuur-base metabolisme. Calcium draagt bij tot de normale werking van de verteringsenzymen, en vitamine B3 tot het behoud van normale slijmvliezen, waaronder het darmslijmvlies.

Gebruik

2 tot 4 capsules per dag, na de maaltijd, naar behoefte.

Samenstelling

Kaliumbicarbonaat, calciumcitraat, magnesiumcarbonaat en -hydroxide, zinkgluconaat, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; vitaminen B1, B3, B5 et B6.

Capsule: visgelatine.

Samenstelling Voor 4 capsules
Kalium 300 mg (15 % VWR*)
Calcium 130 mg (16 % VWR*)
Magnesium 160 mg (43 % VWR*)
Zink 6 mg (60 % VWR*)
Vitamine B1 1,1 mg (100 % VWR*)
Niacine (vit.B3) 16 mg (100 % VWR*)
Pantotheenzuur (vit. B5) 6 mg (100 % VWR*)
Vitamine B6 1,4 mg (100 % VWR*)
* Voedingswaardereferenties
Indicatie

ERGYBASE kan worden aanbevolen in geval van verzuring, verstoord zuur-base-evenwicht, voor de goede werking van de verteringsenzymen, in geval van voeding arm aan fruit en groenten of een eiwitrijk dieet.

Contra indicatie

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Het advies van een gezondheidsprofessional is aanbevolen voor zwangere of lacterende vrouwen.

Details
CNK2750321
FabrikantenErgyvet, Laboratoire Nutergia
MerkenNutergia
Breedte50 mm
Lengte82 mm
Diepte50 mm