Oligomax Multimineral 150ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van ontzilt zeewaterconcentraat en gepatenteerd Frans lithothamniumextract, bronnen van mineralen en oligo-elementen.

OLiGOMAX multimineral is de algemene OLiGOMAX voor de hele familie. Het bevat een combinatie van alle oligo-elementen, waardoor het bijdraagt aan de algemene vitaliteit van het lichaam en aan al onze celreacties.

OLiGOMAX multimineral is een complete combinatie van oligo-elementen, ontzilt zeewater en lithothamniumextract die bijdragen aan het algemene welzijn van het lichaam. Magnesium draagt bij aan het verminderen van vermoeidheid en aan de normale werking van het zenuwstelsel en het energiemetabolisme. Koper en zink nemen deel aan het behoud van de goede werking van het immuunsysteem en selenium helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

De formule, die geschikt is voor de hele familie, is ook rijk aan chroom en molybdeen.

Gebruik

5 ml per dag opgelost in 1 glas water (150 ml).

Kinderen van 1 tot 6 jaar: 2,5 ml per dag opgelost in 1 glas water (150 ml).

Een lichte verkleuring of bezinksel is normaal, goed schudden vóór gebruik.

Doseren is eenvoudig dankzij de handige doseerdop.

Samenstelling
Per 5 ml RI
Magnesium

56 mg

15%

Zink

1,5 mg

15%

Koper

0,2 mg

20%

Selenium

25 µg

45%

Chroom

18 µg

45%

Molybdeen

18 µg

36%

Vloeibare oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd ontzilt zeewater, gepatenteerd gestandaardiseerd lithothamniumextract - Phymatolithon calcareum Pall., zink-, ijzer- en kopergluconaat, chroomchloride, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), magnesiumcitraat-malaat, conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: kaliumhydroxide; natuurlijk aroma.

Indicatie

Vitaliteit - Vermoeidheid

Gegevens
CNK4565941
FabrikantenLaboratoire Nutergia