Ergyprotect Confort Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement op basis van glutamine, citroenmelisse, kamille en vitamine B2.

ERGYPROTECT Comfort combineert glutamine , vitamine B2 dat bijdraagt ​​aan het behoud van gezonde slijmvliezen, waaronder die van de darm, citroenmelisse die bijdraagt ​​aan een normale darmfunctie en spijsverteringscomfort, kurkuma en kamille . Aanbevolen in combinatie met ERGYPHILUS® Comfort.

ERGYPROTECT Confort kan worden aanbevolen voor een spijsverteringscomfort, vooral bij stress, en voor het behoud van normale slijmvliezen (inclusief die van de darm), vooral bij voedselintoleranties.

Gebruik

2 tot 4 capsules per dag, tijdens de maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënten: L-glutamine, citroenmelisse ( Melissa officinalis L. ), kamille ( Matricaria chamomilla L. ), ui ( Allium cepa L. ) en kurkuma BCM 95® ( Curcuma longa L. ) extracten, antiklontermiddel: plantaardig magnesiumstearaat; vitamine B2 (riboflavine). Capsule: visgelatine , kleurstof: ijzeroxide.

Indicatie

Spijsvertering - darmcomfort

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Het advies van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg wordt aanbevolen bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia (ui, kurkuma) en lever- en galblaasaandoeningen.

Gegevens
CNK4401345
FabrikantenLaboratoire Nutergia
MerkenNutergia