Lepivits Memoryvits Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Geheugenverlies, gebrek aan concentratie? Memoryvits is samengesteld uit een synergie van actieve bestanddelen op basis van fytonutriënten zoals waterhyssop en Ginkgo biloba. De toevoeging van een gepatenteerd MemophenolTM-ingrediënt met extracten van wilde bosbessen en druiven zorgt voor een uitstekende bron van polyfenolen. De wetenschappelijk bewezen biologische beschikbaarheid van Me- mophenolTM via het hersenmembraan versterkt de werking van Memoryvits.

GEZONDHEIDSCLAIMS

√ Choline, Waterhyssop en Ginkgo biloba helpen het geheugen en een goede cognitieve functie te behouden;

√ Zink draagt bij tot de normale eiwitsynthese en de cognitieve functie;

√ Vitaminen B1, B6, B9 en B12 dragen bij tot de instandhouding van normale psychologische functies;

√ Pantotheenzuur draagt bij tot normale intellectuele prestaties.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

√ Gepatenteerd extract (MEMOPHENOLTM) van druif en wilde blauwe bes ondersteund door gerandomiseerde dubbelblinde placebogecontroleerde studies;

√ Waterhyposide-extract getitreerd tot 25% bacosiden;

√ Ginkgo biloba extract geconcentreerd tot 24% flavonolglycosiden;

√ Bijdrage van choline, actieve vitaminen en biobeschikbaar zink;

√ Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

Gebruik

2 capsules per dag bij de maaltijd en een glas water. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

Samenstelling

Droog extract van druif (Vitis vinifera L. - vrucht), droog extract van waterhyssop (Bacopa monnieri - blad); capsule omhulsel: 100% plantaardig pullulan; droog extract van wilde blauwe bosbes (Vaccinium angustifolium A. - fruit), gedroogd extract van Ginkgo biloba (Ginkgo biloba - blad), cholinebitartraat, zinkcitraat, vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat), vitamine B1 (thiaminehydrochloride), vitamine B6 (pyridoxaal-5'-fosfaat), vitamine B9 ((6S)-5-methyltetrahydrofolinezuur in de vorm van het glucosaminezout), vitamine B12 (methylcobalamine)

Indicatie

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Raadpleeg uw arts in geval van gelijktijdig gebruik van anticoagulantia. Niet gebruiken tijdens zwanger- schap of borstvoeding. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertem- peratuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Contra indicatie

Niet gebruiken tijdens zwanger- schap of borstvoeding.

Gegevens
CNK4571113
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Hoeveelheid verpakking60