Noctesia Comp 30 Nf

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Noctesia® is een combinatie van een selectie plantaardige werkzame stoffen, die het resultaat is van de wetenschappelijke en technische expertise van het PiLeJe Laboratorium.

• De extracten van goudpapaver en valeriaan worden verkregen door het Phytostandard® extractieproces. Zo wordt het merendeel van de plantverbindingen gewonnen met bescherming van hun integriteit.

• Goudpapaver en valeriaan hebben meerdere eigenschappen: ze bevorderen de kwaliteit van de slaap en goudpapaver bevordert de ontspanning.

Gebruik

2 tot 3 tabletten per dag, in te slikken, voor het slapen gaan met een groot glas water.

Op een koele droge plaats bewaren.

Samenstelling

Ingrediënten:

Phytostandard® extracten van goudpapaver (Eschscholtzia californica Cham. bloeiende luchtdelen) en valeriaan (Valeriana officinalis L. wortels) (medium: acaciavezel), vulstoffen: cellulose en calciumfosfaten, stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose, antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuren en magnesiumzouten van vetzuren, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, polydextrose en vetzuren.

Nutritionele samenstelling

Gemiddelde waarden Voor 3 tabletten
Phytostandard® extract van goudpapaver
(bloeiende luchtdelen)
847 mg
Phytostandard® valeriaanextract (wortels) 353 mg
Indicatie

Slaap - Ontspanning

Contra indicatie

Medisch toezicht wordt aanbevolen in geval van gelijktijdig gebruik van psychotrope behandelingen (anxiolytica, slaapmiddelen, antidepressiva).

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen onder de 12 jaar.

Details
CNK4549937
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje