Oxelio Normale Getinte Huid Caps 60

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Je hebt graag een gouden huid, maar je kent de effecten van UV-stralen op de huid. OXELIO BRONZ is een innovatieve formule op basis van zonne-energie, met specifieke werkstoffen die de hydratatie en de jeugdigheid van de huid helpen te behouden dankzij een antioxiderende werking. De aanwezigheid van koper neemt deel aan de pigmentatie van de huid.

Astaxanthine is een pigment dat wordt gewonnen uit Haematococcus pluvialis, een in de woestijn gekweekte zoetwatermicroalg. Onderworpen aan sterke UV-straling, accumuleert deze alg grote hoeveelheden van dit pigment om zichzelf te beschermen.

Koper neemt deel aan de pigmentatie van de huid, voor een mooie gouden bruine kleur de hele zomer lang.Saffloerolie helpt de huidhydratatie op peil te houden dankzij de samenstelling met essentiële vetzuren (omega 6), voor een comfortabelere huid.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Gebruik

1 tot 2 capsules per dag. Minimaal 2 weken voor de blootstelling, doorgaan tijdens de blootstellingsperiode, dan 2 weken erna. Geef geen bescherming tegen de zon die aangepast is aan elk huidtype.

Gegevens
CNK3982543
FabrikantenGSA Healthcare, Laboratoire Jaldes
MerkenOxelio