Relaxatie Valeriaan 60ml Boiron

Op bestelling

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een gamma voedingssupplementen op basis van planten met 100% natuurlijke bestanddelen. Focus Valeriaan De Valeriaan draagt bij tot een goed zenuwevenwicht. Bevordert ontspanning en slaap. Ze ondersteunt het geestelijk welzijn in geval van nerveuze spanning.

Gebruik

Oraal gebruik. Voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. 60 ml fles met druppelvrije schenktuit en doseerdop met schaalverdeling. Neem 2,5 ml 1 tot 3 keer per dag met de doseerdop in een beetje water. De aanbevolen dagelijkse dosis bevat 690 mg valeriaanextract.

Samenstelling

Hydroalcoholisch extract van wortels en wortelstokken van Valeriaan (alcohol, water, Valeriana officinalis L.). Alcohol 55%.

Indicatie

Bevordert ontspanning en slaap en draagt bij tot een goed zenuwevenwicht.

Contra indicatie

Een voedingssupplementmag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. In het algemeen wordt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven aangeraden om het advies van een gezondheidsprofessional in te winnen vooraleer een supplementatie te nemen.

Details
CNK4291274
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron