Vitamin C Naturcomplex Granul. Zakje 20 X 5g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine C Naturcomplex is een 100% natuurlijk product, dat de aanbevolen dagelijkse dosis vitamine C levert samen met de andere stoffen die van nature aanwezig zijn in het acerola-extract en die bijdragen aan een ideale biologische beschikbaarheid van de vitamine C en de antioxiderende werking ervan completeren.

Vitamine C draagt bij tot: de normale werking van het immuunsysteem, de vermindering van vermoeidheid en moeheid, de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en de normale werking van het zenuwstelsel.

Bovendien draagt vitamine C bij tot de normale collageenvorming voor de normale werking van de botten, het kraakbeen, de tanden, het tandvlees en de huid, en verhoogt het de opname van ijzer.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 11 jaar: 2 zakjes per dag. Voor een betere opname het liefst afzonderlijk van elkaar, bijvoorbeeld een 's morgens en een 's avonds.

Kinderen vanaf 4 jaar: 1 zakje per dag. De inhoud van het zakje kan direct in de mond oplossen of met een beetje water, vruchtensap of yoghurt verdund worden. De delicate citrussmaak is het resultaat van de mix van natuurlijke ingrediënten van het product.

Samenstelling

Sachariden uit tarwezetmeel, acerola (Malpighia punicifolia) gevriesdroogd vruchtenextract (acerola sapconcentraat, inuline uit cichoreiwortel), vlier (Sambucus nigra) droog vruchtenextract (vlier sapconcentraat, acaciagom), natuurlijk sinaasappelaroma.

Hoeveelheden per aanbevolen dagelijkse dosis - 2 zakjes (10 g):

Acerola, gevriesdroogd vruchtenextract 1980 mg, titer van vitamine C 4,05 % ≥ 80 mg (100% NRV*)

*NRV: Nutrient Reference Values (voedingswaardereferentie)

Gegevens
CNK4393534
FabrikantenAboca
MerkenAboca