Arkoroyal Koninginnenbrij 1000mg Caps 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Arkoroyal® Capsules Konininginnenbrij is het eerste capsuleformaat in het assortiment dat een hoge dosering per inname combineert voor gebruiksgemak! Het levert 1000 mg gevriesdroogde Konininginnenbrij danzkzij 2 capsules per dag. Het wordt aanbevolen aan het begin van de winter, maar ook tijdens seizoenswisselingen.

Arkoroyal® Capsules Koninginnenbrij wordt in het bijzonder aanbevolen voor degenen die niet van de smaak van Koninginnenbrij houden: een capsule die snel en gemakkelijk kan worden ingeslikt.

Gebruik

Vanaf 6 jaar: 2 capsules per dag innemen.

Het gebruik kan verschillende keren per jaar herhaald worden, vooral bij de seizoenswisselingen.

Samenstelling

Koninginnenbrij bevat een groot deel water, maar ook suikers, eiwitten, lipiden, mineralen en vitaminen, alsmede een groot aantal stoffen zoals 10-HDA (10-hydroxydecaanzuur) en 10-H2DA (10-hydroxy-2-decaanzuur).

Ingrediënten:

Tarwekiemolie - Gevriesdroogde Koninginnenbrij - Antiklontermiddel: bijenwas - Antioxidant: tocoferolacetaat. Enveloppe : Gélatine – Glycérol – Colorant : caramel ordinaire. Omhulsel: Gelatine - Glycerol - Kleur: gewone karamel.

Gemiddelde voedingsinformatie voor 2 capsules: Gevriesdroogde Koninginnebrij 334 mg

Indicatie

Immuniteit / Weerstand

Contra indicatie

Niet aanbevolen voor mensen die allergisch of gevoelig zijn voor één van de ingrediënten.

Gegevens
CNK4415378
FabrikantenArkopharma
MerkenArkoroyal