Divod3 1000ui Film Orodisp 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek of aan de automaat

Levering aan huis

Afhaalkluisje apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vitamine D speelt een rol in verschillende processen van het menselijk lichaam.

Vitamine D draagt bij tot een normale opname en normaal gebruik van fosfor en calcium uit voeding door ons organisme, waardoor het calciumgehalte in het bloed op een normaal niveau blijft en ook bijdraagt aan het behoud van een normale botgezondheid.

Het is ook bekend dat vitamine D bijdraagt aan de normale werking van bet immuunsysteem. Het is daarom belangrijk om een normaal niveau van deze vitamine in ons lichaam te behouden door aandacht te besteden aan de verschillende levensfasen waarin de behoefte aan een supplement met vitamine D3 toeneemt. Een verhoogde vraag naar vitamine D heeft niet aIleen te maken met fysiologische aandoeningen, maar kan ook verband houden met levensstijl of omstandigheden. Mensen die niet buiten kunnen komen en zich niet voor langere tijd aan de zon kunnen blootstellen - bijvoorbeeld ouderen - kunnen vitamine D niet synthetiseren en hebben aanvullende supplementen nodig.

DivoD3® bevat een bepaalde vorm van vitamine D (namelijk vitamine D3), die enkel aanwezig is in producten van dierlijke oorsprong en die het meest wordt gebruikt in voedingssupplementen.

DivoD3® is een voedingssupplement dat verkrijgbaar is als een orodispergeerbare film, een zeer gemakkelijke en praktische manier om het supplement in te nemen:

- het hoeft niet met water te worden ingenomen

- het lost binnen enkele seconden op de tong op waardoor het product geschikt is voor gebruik op elk moment door mensen met verschillende behoeften, ook door mensen die moeite hebben met slikken of zwak zijn.

Gebruik

1 orodispergeerbare film per dag.

Samenstelling

INGREDIENTEN: Maltodextrine; Bevochtigingsmiddel: glycerol, water; Zoetstof: mannitol; extra viergeolijfolie (Olea europeae); sinaasappelsmaak; Verstevigingsmiddel: polyvinylpyrrolidon-vinylacetaat-copolymeer, Antioxidanten: ascorbinezuur, alfatocoferol; Emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, polyoxyethyleensorbitanmonooleaat; Kleurstoffen: ijzeroxiden en -hydroxiden. Zoetstof: sucralose; vitamine D (cholecalciferol); Verdikkingsmiddel: natriumalginaat.

Indicatie

Immuniteit - Botten

Gegevens
CNK4436465
FabrikantenIbsa Farmaceutici Italia, Zambon Group
MerkenDivo, Zambon